субота, 31. јул 2021.

Z!N#15

 

Ako ne vidite slike u mejlu kliknite ovde.
Ako želite da čitate u fanzin varijanti kliknite na sliku iznad.
   Kliknite na naslovnu fanzina iznad i uživajte u razgovoru sa Srđanom Stamenkovićem Srletom iz "Srletove škole crtanja", u kom pričamo o njegovoj crtačkoj karijeri pre i posle osnivanja škole, šta od njega deca mogu da nauče, a šta je on naučio od njih. U pratnji ilustracija i stripova njegovih učenika, fanzin sadrži takođe i naše stripove, stripove naših saradnika i preporuke.
   Pored toga tu su i moji redovni bukmarkovi, bilo da su vezani za izložbu studenata IV godine Fakulteta primenjenih umetnostiizložbu radova Zorana Janjetovarezultate konkursa 23. Balkanske smotre, ili prikaz novog časopisa "Strip-PREFIKS", kao i mnoge druge stvari koje možete redovnije čitati na StripBlogu i StripVestima.
   Skratio sam priču u biltenu kako biste prelistali fanzin. Kao i uvek, ko želi da naruči štampani primerak, bilo da je ovaj ili neki od prethodnih brojeva, bacite nam mejl ili privatnu poruku na društvenim mrežama.
 
- Filip
Sve dosadašnje brojeve biltena "Z!N" možete da čitate ovde.
Imamo [ o*][ f ][ t ] ,[twitch] i [discord]. Možete da nas kontaktirate za [fanzin], bilo ako želite da pošaljete svoje radove, ili da mi vama pošaljemo fizički primerak. Šaljite nam takođe svoja pitanja, zamerke i predloge! Ako vam se dopadamo, širite dalje i preporučite nas svojim najdražima i istomišljenicima, ako nas mrzite, odjavite se klikom ispod na unsubscribe i preporučite nas svojim najvećim neprijateljima.

Нема коментара:

Постави коментар