среда, 30. март 2016.

Sindrom kolora (Ibrahim Coyle + TWJL No.15)


Uspeo sam da završim novu epizodu na vreme, iako sam prethodno oborio standarde. Opet nisam stigao da obojim. Radio sam na njemu još od avgusta, nadao sam se da ću završiti do Nove godine, što se vidi iz zimskog motiva sa naslovne, ali tako mi i treba. Uvek sam znao da je ludački naivno pokušavati da se napiše, nacrta i oboji 20+ strana do određenog datuma. Naravno, da je neko drugi u putanju, tačnije da radim za njih, stigao bih i pre isteka roka. Sledeći broj crtam i bojim simultano, pa šta bude. Dva meseca vremena, ali takođe bih da nekako pokušam i nadoknadim prošla dva broja, prvobitno takođe u boji, ali eto, silom prilika, nisu.

Srećom, na pola puta smo, još ovoliko je ostalo i završavamo prvu knjigu, pa pauza do 2017. godine. Svejedno ću početi sa crtanjem ove godine, pa kako bude. Mislim da će i format biti drugačiji, ali sve u svoje vreme.

Predstoji mi projekat sa strane, nakon toga kratkometražni animirani film, a onda ponovo Kojl. Haotično je, a ni s od snimanja.

Link ka stripu


Takođe, postao sam redovan pisac "The White Japanese Lapot" fanzina i radim na antologijskoj zbirci "Distorzija". Sve informacije, kao i sam fanzin, možete naručiti putem mejla sova.aka.helleman@gmail.com  

- Filip

Нема коментара:

Постави коментар